Basecamp Connections Durbuy met Thai@Home

Deze zomer was apart. Corona gooide roet in het eten en veel evenementen werden afgelast. We werden echter uitgenodigd door reisorganisator Connections om op hun speciaal project “Basecamp Connections Deluxe” in Durbuy enkele kookworkshops te houden. Elke avond een ander land of continent in de kijken en dinsdag was het aan ons geliefde Thailand. Door de corona-maatregelen met de nodige afstand en mondmaskers werd de kookworkshop iets meer een kookvoorstelling. We maakten zowel rode curry met kip klaar als een klassieker van de Thaise streetfood: pad thai. Chef Nokkie legde vakkundig uit over de verschillende typische ingrediënten: tamarinde, palmsuiker, zoete basilicum, vissaus, het verschil met Japanse en Chinese sojasaus, enz. Veel kijklustigen en nog wat interessante vragen. ’s Avonds onder het ritme van exotische deuntjes werd de apero-bar geopend met als uitblinker de gins van fever-tree en natuurlijk werd er Thaise streetfood geserveerd  voor de gasten van de camping. Oh ja, we mochten in een keuken van Dovy Keukens koken, een primeur voor ons.

Een fijn event om deze zomer aan mee te werken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s