Eerste kookworkshop na corona met een toffe bubbel-bende

Back on track!
Zoals vele restaurants, cateraars, organisators van evenementen en gepassioneerden van de lekkere verfijnde cuisine, waren wij ook sterk getroffen door de nasleep van corona. Alle geplande communiefeesten en kookworkshops hebben we moeten annuleren. Nu is er gelukkig wat meer perspectief en hadden we dit weekend een enorm fijn kookworkshop bij een familie in het Leuvense als verjaardagsgeschenk voor een aan de broertjes

We namen alle nodige voorzorgsmaatregelen wat betreft afstand, ontsmetten en het dragen van een mondmasker. Niet altijd eenvoudig, maar het lukte wel en het allerbelangrijkste de mensen voelden zich onmiddellijk precies in Thailand dankzij de gastvrijheid, deskundige uitleg en grapjes van chef Nokkie van Thai@Home.

Tijdens de kookworkshop maakten we de heerlijke loempia’s, recept van Nokkie’s mama, die chef was in een tophotel in Chiang Mai, een smeuïge Thaise kokossoep, een Panang rode curry, knapperige gewokte groenten en als dessert de plakrijst met gerijpte mango’s.

Chef Nokkie gaf heel wat tips en de deelnemers hebben alvast veel op hun receptenbundel bijgeschreven. We zagen dat de loempia’s perfect waren en dat de curry zeer lekker gekruid was. We zijn er zeker van dat deze familie nog heel veel lekkers zal koken!

Enkele sfeerbeelden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s