Zomers tuinfeest met Thais eten

Deze zomer mochten we onze kookkunsten en Thaise kookworkshops enkele malen over heel Vlaanderen tentoonspreiden. Zo hadden we ook een leuk verjaardagsfeest met Thais eten in West-Vlaanderen. Dit tuinfeest was met Thaise catering, waarbij aandacht was voor het uitleggen van de ingrediënten en de introductie in de Aziatische keuken van Thailand. We presenteerden onze gekende Thaise zelfgemaakte loempia’s, een Thaise rode curry met ook een vegetarische variant en de typische Thaise pad thai noedels. Iedereen heeft er van genoten en dat deed ons veel plezier en dat zagen we ook aan de keren dat mensen kwamen bijvullen. Alweer een geslaagd feest met het eten van Thaiathome.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s