Bedrijfsevent Thais koken te Melle

Vorige week ging Thai@Home aan de slag voor een leuke Thaise kookworkshop met het hele team van het ingenieursbureau Istema te Melle.

In het kookatelier van Bureau Cuisine gingen de 21 kooklustigen aan de slag. Eerst werden de voorbereidingen getroffen; groentjes en vlees snijden. Chef Nokkie legde ook even de Thaise ingrediënten uit zoals de Thaise zoete basilicum, vissaus, palmsuiker en kaffirlimoenbladeren. De precisie van het ingenieursteam werd duidelijk bij het secuur maken van de wontons, een ware lust voor het oog. We begaven ons naar de kookplaten om een rode Thaise curry te maken en de dumplings in de soep te koken. De curry werd op smaak gebracht met kokosmelk, palmsuiker en vissaus. Voor elk wat wils!

Chef Nokkie had nog een dessert op basis van pompoen als verrassing en zo kon iedereen lekker aan tafel schuiven om knus bij te babbelen. Het Thaise Chang biertje werd zeker gesmaakt bij de verschillende smaken. Leuk teamevent en ideaal als eindejaarsactiviteit of als teambuilding voor elk bedrijf of firma.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s