Communiefeesten met Thai@Home

Het voorjaar is traditioneel het seizoen van de eerste barbecues en van de vormsels. Onze eigen zoon deed zijn communiefeest en we konden natuurlijk niet anders dan Thais eten voorzien, waarbij we een buffet met Thaise specialiteiten in schonken. Ook verzorgden we met catering en afhaalgerechten het culinaire aspect van enkele andere communiefeesten en lentefeesten in heel Vlaanderen.

Ideaal want Thais eten is lekker en zeer toegankelijk. Kinderen zijn vaak verzot op de Thaise huisgemaakte loempia’s, de kipsatés en de gerechten met zoetzure saus. Maar de rode curry valt bij velen erg in de smaak en dan hebben we het nog niet over het Thais dessert gehad.

We waren zeer blij dat het Thais eten ervoor gezorgd heeft dat heel wat communicantjes en ouders een fijne dag gehad hebben. Volgend jaar doen we zeker nog communie-, lente- en andere feesten aan. Wij komen in heel Vlaanderen; van Veurne tot Genk over Kortrijk, Antwerpen, Leuven en Hasselt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s