Bijzonder bedrijfsevent met Ledent te Hamme

Een leuk en origineel event voor het bedrijf organiseren is zeker niet eenvoudig. Maar met Thai@Home proberen we welke leuke oplossingen voor bedrijven te bieden.

We waren verheugd toen de firma Ledent ons contacteerde om een bedrijfsevent met hen te organiseren. We besloten om een leuke menu door de werknemers te laten klaarmaken. Het team maakte een heerlijke wonton-soep klaar op basis van een paddenstoelen-bouillon. Het plooien van de wontons ging bij sommigen zeer vlot, anderen kregen wat hulp van chef Nokkie. De wontons werden in de soep gekookt en het volgende vuur werd aangezet voor de rode curry. Voor het bedrijfsevent werd er in teams gewerkt en sommigen kozen voor een pikante curry anderen voor een milde variant. De curry werd afgewerkt met streepjes kaffirlimoen en met blaadjes Thaise zoete basilicum. Klaar om te eten aan een zonnige tafel. Er werd afgesloten met een speciaal Thais dessert. Voor veel leden van Ledent was de Thaise keuken een ontdekking, hopelijk kunnen ze nu enkele gerechten thuis uitproberen of doen ze mee met een van onze andere kookworkshops.

Voor deze kookworkshop werkten we samen met Interieur Designer Kletz.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s