Bedrijfsevent Brady

Nog net voor het begin van het nieuwe jaar kregen we van het Internationaal bedrijf Brady, die hun Europese hoofdzetel in Zele hebben, een aanvraag voor een teamevent met Thais koken als thema. En zo konden we op een frisse dinsdagavond een leuk team event in elkaar boksen. In Thailand hebben we een gepersonaliseerde Brady en Thai@Home waaier gemaakt. Deze konden we aan het marketingteam overhandigen tijdens de kookworkshop Thais koken. Samen met onze partner Kletz zorgden we voor een fijne avond, lekker eten en een leuke activiteit voor de collega’s.

Chef Nokkie had thuis al enkele Thaise loempia’s klaargemaakt, zodat er niet hongerig gekookt moest worden. De Brady collega’s staken de handen uit de mouwen om eerst al de groentjes te snijden en vervolgens met veel geduld de perfecte wontons te leren plooien. In groepjes werd aan de kookeilanden eerst een lekkere bouillon op basis van shitake-paddestoelen gekookt, waarna de wontons erin werden gekookt. Op het tweede vuur pruttelde dan al de rode curry en elk team maakte het zo pikant als ze zelf wilden. Meer currypasta om het pikanter te maken of meer kokosmelk en kokossuiker om het te milderen.

Na de inspanningen kon er heerlijk getafeld worden. Sommigen kozen voor een echt Thais Chang biertje, andere een heerlijke frisse witte wijn of gewoon wat frisdrank of water. Na de wontonsoep werd de curry met rijst gegeten. Chef Nokkie had nog een verrassing, want daar was nog een speciaal Thais dessert op basis van butternutpompoen.

Er werd nog even gekeuveld met de mensen van het bedrijf Brady. Voldaan van de Thaise kookles, ging iedereen huiswaarts voor een goede nachtrust. Hopelijk kunnen we nog zo leuke bedrijfsevents verzorgen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s