“Koken volgens Thais recept” Kookpresentatie met Markant Kruibeke

Op dinsdag 13 november waren we te gast in de bovenzaal van Ons Huis, O.L.Vrouwplein te Kruibeke voor een live kookpresentatie georganiseerd door de ondernemende vrouwen van Markant.

De weken voor de workshop werd het al snel duidelijk dat Thais leren koken heel populair is in Kruibeke en het Waasland. Er schreven zich ongeveer 50 dames en 1 heer in voor dit event. Een waar succes volgens de organisatoren van Markant Bruist Kruibeke.

Door de grote belangstelling presenteerden we aan de hand van een microfoon. Al de ingrediënten van die avond werden eerst even gepresenteerd en geproefd: Thaise sojasaus, oestersaus, zoete palmsuiker, Thaise zoete basilicum en de Panaeng pasta voor de rode curry. Alle dames hebben ons zeer goed kunnen helpen met het snijden van de verse groenten, de loempia’s vakkundig te rollen (was ongelooflijk goed gedaan!) en het maken van de Thaise panaeng curry.

Vergezeld van een lekker wijnje werden de culinaire Thaise gerechten aan tafel geproefd en goed bevonden. De dames lieten ons nog weten dat het zeer lekker en leerrijk was. Er zal de komende dagen nog veel Thais gekookt worden in Kruibeke en omstreken. Allemaal dankzij Markant en Thaiathome.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s