Thaise Kookworkshop 2.0 Thai@Home en Kletz

Na een succesvolle enkele succesvolle workshop in samenwerking met de creatieve interieur ontwerper/keukenbouwer Kletz lanceren we in 2019 enkele nieuwe kookworkshop met hen in de Spinnerij te Zele. Deze keer met een heel nieuwe menu. Heb je al eens een workshop meegedaan? Dan is dit zeker een aanrader!

Dankzij de ingenieuze kooksystemen, met ingebouwd afzuigsysteem, van Bora kan je eens op een andere manier koken. Onder begeleiding van chef Nokkie van Thaiathome leer je tijdens deze 5 uur durende kookworkshop een hele Thaise menu te koken. Na het koken kunnen we lekker smullen van de zelfgemaakte Thaise cuisine in een uniek kader.

 

 


Waar gaat dat door?

Kletz keukens en design – Lokerenbaan 110, 9240 Zele – ruime parking achteraan het gebouw

Wanneer en om hoe laat was dat nu?

Zondag 17 februari 2019 van 10:00 tot ongeveer 15:00
In Maart 2019 plannen we op zondag ook een sessie!

Wat eten we daar?

Je kookt samen een hele menu onder begeleiding van onze Thaise chef Nokkie. Na het koken wordt er samen gegeten. De overschotjes mogen mee naar huis (best potjes en een tasje voorzien voor de restjes!). Je krijgt een intoductie over de echte authentieke Thaise ingrediënten. Daarna ga je aan de slag en maak je volgende gerechten klaar:

  • Licht-pikante rundsvleessalade
  • Wonton soep
  • Groene currie met kip
  • Thaise witte rijst
  • Kleefrijst met kokos en mango

Hoeveel kost dat?

Voor de Thaise kooklessen betaal je 60EUR/persoon. Hierbij zijn ook de dranken voorzien voor tijdens de workshop. We hebben koffie, thee, water, spuitwater, cola en een biertje of een glaasje wijn voor tijdens het eten. Je krijgt ook een handig foldertje met de recepten mee naar huis.

Hoe schrijf ik me in?

Je kan je inschrijven door onderstaande formulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar info@thaiathome.be. Let op de plaatsen zijn beperkt tot 16 deelnemers (minimum 12 deelnemers). Na inschrijving, krijg je een bevestiging per mail.


In samenwerking met:

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s