Kookworkshop met het Anders Dan Anders team in Antwerpen

Afgelopen donderdag mochten we een leuk bedrijfsevent opvrolijken met een Thaise kookles op het kantoor van de gekende reisorganisator Anders Dan Anders te Antwerpen. Na een uitgebreide welkom en het opzetten van alle kookplaten en ingrediënten begonnen we aan een leuke Thaise kookworkshop.

De ingrediënten, zoals galanga, citroengras, kaffirlimoenbladeren, glasmie noedels en palmsuiker werd eerst even voorgesteld. We spiltsten ons op in twee groepen, waarbij de eerste groep de vulling voor de loempia’s voor zijn rekening nam en de andere teamleden de ingrediënten voor de Thaise kippensoep en de curry klaar maakten. We lieten de vulling even afkoelen en iedereen kon zelf zijn loempia’s rollen. We zagen perfecte exemplaren, maar ook de nieuwe variant op de Thaise taco’s ;).

De loempia’s werden met een pruimensaus en een zoete chilisaus gepresenteerd en als hapje opgegeten. Ondertussen werd de Thaise kip kokossoep (Tom Kha Kai) op het vuur gezet en werden 2 verschillende curries (één milde en één pikantere) klaar gemaakt. Iedereen kon dan lekker bijpraten aan tafel en genieten van de zelf gemaakte Thaise keuken! Khin-khao aroi aroi … En nog een gelukkige verjaardag Ronny!

Thai@Home regelt ook bedrijfsevents aan de hand van Thais eten en Thaise kookworkshops. Perfect voor bedrijven en firma’s die eens iets anders willen proberen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s