Thaise kookdemonstratie met de leuke meiden van Femma te Beveren

Op een kille weekavond in maart werden we door de vriendelijke dames van Femma Beveren gevraagd om voor hen een Thaise kookles te organiseren in het cultureel centrum CC Ter Vesten te Beveren. We keken er enorm naar uit om naar het Waasland af te zakken om in Beveren Thais te koken en samen loempia’s te maken en een typisch Thaise rode curry. Omdat Thai@Home steeds met verse en authentieke groenten en kruiden wil koken, introduceerden we eerst even alle ingrediënten om dan meteen aan de slag te gaan! Het was een zeer geslaagde avond met lekker Thais eten, twee verschillende curries (de ene wat pikanter dan de andere), een prachtige locatie om te koken in het cultureel centrum en een enthousiaste groep dames uit Beveren. Bedankt voor jullie gastvrijheid dames! Geniet mee van de plaatjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s