Thais leren koken met een super-enthousiaste en plezante groep

“Thais leren koken is niet zo moeilijk!”

Dat hebben de enthousiaste dames uit Zele zeker onthouden van de workshop Thais koken. In de Thaise keuken worden de zintuigen geprikkeld en het belangrijkste is ook om met je zintuigen de gerechten te koken. Proeven, ruiken en aanpassen waar nodig met wat Thaise vissaus of eens tuk palmsuiker. Daarnaast heb je best de typische Thaise ingrediënten zoals galanga, Thaise zoete basilicum en citroengras bij de hand. Onze 5 kookprinsessjes hebben er alvast alles over geleerd en de Thaise keuken heeft alvast minder geheimen voor hen. Ze kunnen alvast allemaal al meedoen met de kookworkshop 2.0!

Geniet even mee van enkele sfeerbeelden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s