Thaise kooklessen met deelnemers uit Lokeren en Zele

Afgelopen weekend kregen we enkel enthousiaste en goed onderlegde amateur-chefs op bezoek. En deze keer niet enkel dames maar ook enkele heren die hun mannetje stonden in de keuken. We merkten dan onze Thaise kookworkshops ook uitstekende geschenken waren voor Kerstmis of voor een verjaardag. We hebben ons goed geamuseerd, veel gelachen, fijn geproefd en lekker gegeten. Chef Nokkie liet stelde ook even haar eigen gemaakte chili-pasta voor. Dat was pikant, perfect om de winterse blues uit ons lichaam te verdrijven. Een ervaring rijker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s