Thaise kooklessen/workshop met ontwerpwinkel Kletz

Zondag 4 februari was het zover. 15 enthousiaste amateur-chefs hadden zich verzameld om onder begeleiding van onze chef Nokkie een hele Thaise menu klaar te maken. Dames uit het Waasland, Aalst en Gent staken hun beste beentje voor op deze zondagmiddag. De cook-and rolls van Klezt werden uitgerold. De specifieke Thaise kruiden, zoals citroengras, galanga, Thaise peterselie en kaffirlimoenbladeren werden eerst even voorgesteld. We begonnen met het dessert op basis van Thaise palmsuiker en butternnut pompoen en vertoonden onze beste plooikunsten bij de Thaise loempia’s, waarbij ook aan de vegetariërs was gedacht. De ingrediënten voor de Tom Kha Kai soep en de rode curry alvast klaargemaakt. Ondertussen hapten we gretig van de gefrituurde loempia’s en werd de ruimte gevuld met de heerlijke aroma’s van de kokossoep. Tijd om heerlijk te smullen. Geniet van de foto’s die we toen gemaakt hebben. En oh ja, …, we kregen ook bezoek van een fotograaf van Het Laatste Nieuws, artikel staat hier.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s