Eindejaarsmenu 2021

Corona… het blijft jammer genoeg ons leven bepalen. Op de pijn te verzachten hebben we een mooie en heerlijke menu voor de kerst-en nieuwjaarsperiode klaargemaakt.

Een Thaise tapas box om gezellig met vrienden te delen met onze huisgemaakte loempia’s, een lichtpikant glasmie slaatje en de befaamde garnaaltwisters met een zoet sausje. Daarnaast een hoofdgerecht geïnspireerd op de Westerse en Aziatische keuken; Malse stukjes kippeborstfilet met tagliatelle in een saus van Thaise rode curry met pastinaak en eringi paddenstoelen gedecoreerd met Thaise zoete basilicum. En we sluiten af met de beroemde Sticky rice met mango, maar dan in een feestelijk jasje.

Onze menu is terug te vinden op deze pagina

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s