Live cooking in de travelshops van Connections met Thaiathome

De reisorganisatie Connections, gespecialiseerd in reisformules voor de verdere bestemmingen, vroeg ons om in september om tijdens hun reisvoorstellingen van Thailand een live cooking sessie te houden. Kwestie van Thailand ook in geuren en kleuren te ervaren. We waren aanwezig in de Connections travelshops van Antwerpen, Gent, Brussel, Leuven en Zaventem.

We kozen ervoor om in de reiswinkels een paneang rode curry te serveren. Deze curry is iets vaster van structuur dan een typische Thaise rode curry. Perfect om ook enkele authentieke ingrediënten aan de reizigers te tonen; kaffirlimoenbladeren, zoete Thaise basilicum, palmsuiker en Thaise vissaus. Om zo milieuvriendelijk om te gaan, serveerden we deze curry in kommen gemaakt van suikerriet.

Tijdens de voorstelling van Thailand door Michael of Frank van Connections werd de currypasta opgewarmd een aangevuld met kip. Eens de kip gaar voegde chef Nokkie er kokosmelk en groenten aan toe en bracht alles op smaak met de Thaise sauzen en kruiden. De wandeling door de presentatie was na een uurtje klaar en de curry was net op tijd klaar voor de gasten. We kozen voor een iets pikantere curry en een zeer zachte.

Leuk voor Thaiathome om deze reisvoorstellingen wat kleur en smaak te kunnen geven. Wij hebben alvast genoten om onze kookkunsten in Vlaanderen en Brussel te kunnen tonen. De foto’s spreken voor zich!

Heeft u zelf een bedrijfsevent, een opendeurdag, een voorstelling van een product of reis en wil u daar wat gastronomische live cooking bij? Dan kan u ons gerust een seintje geven op info@thaiathome.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s