Kooklessen Thai@Home en Kletz

Vanaf 2018 organiseren we in samenwerking met de creatieve interieur ontwerper/keukenbouwer Kletz enkele kookworkshops in de Spinnerij te Zele.

Dankzij deze samenwerking leer jij tijdens de 5 uur durende workshop om een hele Thaise menu te koken. Dit doe je in een uitzonderlijk kader waar je een deel van de accomodatie gebruikt. Zo krijg je de kans om de unieke Bora kooksystemen van Kletz uit te proberen.

De allereerste Thaise kookworkshop in samenwerking met Kletz vindt plaats op zondag 4 februari te Zele.


Waar gaat dat door?

Kletz keukens en design – Lokerenbaan 110, 9240 Zele – ruime parking achteraan het gebouw

Wanneer en om hoe laat was dat nu?

Zondag 4 februari 2018 van 10:00 tot ongeveer 15:00

Wat eten we daar?

Je kookt samen een hele menu onder begeleiding van onze Thaise chef Nokkie. Na het koken wordt er samen gegeten. De overschotjes mogen mee naar huis (een tasje voorzien voor de restjes!). Je krijgt een intoductie over de echte authentieke Thaise ingrediënten. Daarna ga je aan de slag en maak je volgende gerechten klaar:

  • Thaise loempia’s
  • Lichtpikante kip kokossoep met citroengras en verse kruiden
  • Rode curry met kip en zoete basilicum
  • Mix van verse groentjes in oestersaus
  • Thaise witte rijst
  • Typisch Thais dessert

Hoeveel kost dat?

Voor de Thaise kooklessen betaal je 60EUR/persoon. Hierbij zijn ook de dranken voorzien voor tijdens de workshop. We hebben koffie, thee, water, spuitwater, cola en een biertje of een glaasje wijn voor tijdens het eten. Je krijgt ook een handig foldertje met de recepten mee naar huis.

Hoe schrijf ik me in?

Je kan je inschrijven door onderstaande formulier in te vullen of door een mailtje te sturen naar info@thaiathome.be. Let op de plaatsen zijn beperkt tot 16 deelnemers (minimum 12 deelnemers). Na inschrijving, krijg je een bevestiging per mail.


In samenwerking met:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s