Thaise kooklessen met enthousiaste chefkoks

Met enige vertraging de sfeerbeelden van de afgelopen kookworkshop. Allemaal supertoffe mensen uit Oost-Vlaanderen (Zele, Lokeren en Gent) voor de Aziatische kooklessen Thais koken. We hoorden dat de recepten ondertussen thuis al zijn uitgeprobeerd en dat de Thaise supermarkt in Gent bijna door zijn voorraad heen is. Fier op al onze cursisten! Dit was de laatste Thaise workshop voor 2017. We zijn onze planning aan het opmaken voor het voorjaar 2018. Wil je graag op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten en volgende kooksworkshops? Stuur ons een mailtje op info@thaiathome.be.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s