Thaise kooklessen met 5 fantastische kookprinsessen

Thai@Home kreeg voor de Thaise kooklessen enkele enthousiaste dames op bezoek uit Oost-Vlaanderen, de omgeving van Zele, Lokeren, Waasmunster en Sint-Niklaas. De workshop Thais koken verliep vlot en zoals gewoonlijk werden de authentieke ingrediënten, zoals galanga, citroengras, Thaise zoete basilicum en Thaise koriander goed gesmaakt. De dames maakten enkele perfecte lenterolletjes (10/10 van onze Chef Nokkie) en kookten een milde en pikante versie van de soep en curry. Geniet mee van de beelden en contacteer ons gerust via info@thaiathome.be voor een volgende workshop of een workshop bij u thuis! Kob khun krab/kha en proficiat aan alle kookprinsessen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s